Vi digger praksisstudenter!

I seks uker har Miriam Magdalena Slevikmoen Porsmyr (27) og Gwen Jeanett Skrøvje Hanssen (33) hatt praksis hos oss i 07 Media Sør. Praksisordningen er et samarbeid med UiA, og har vært en vellykket ordning over flere år.

 

Miriam og Gwen i praksis, poserer utenfor 07s lokaler

Det sies at tiden flyr i godt selskap, og en ting er sikkert – de siste seks ukene har virkelig flydd, men hvordan har studentene hatt det?

 

«Hvis jeg skulle beskrevet praksisperioden med tre ord, må det være lærerikt, verdifullt og gøy! Jeg føler jeg har fått et nytt perspektiv på hvordan livet i et kommunikasjonshus fungerer, og en ting som er sikkert er at ingenting er helt sikkert. Ting endrer seg fort og vi må være tilpasningsdyktige og klare til å levere på kort varsel», sier Gwen.

 

Praksisperioden er en ordning som skal gjøre studentene kjent med en rekke fagfelt, og de skal få mulighet til å prøve seg på ulike kommunikasjonsfaglige oppgaver.

 

«Både arbeids- og miljømessig har jeg storkost meg hos 07. Det er stas å se arbeidet man har gjort ligge ute hos kunden, og denne perioden har gjort at jeg har både fått bekreftet hva jeg kan og hva jeg ønsker videre i min karriere», sier Miriam.

Miriam og Gwen i praksis

 

Praksisstudentene har i løpet av seks uker fått jobbe med store og små kunder, deltatt på kundemøter og idéarbeid, produsert saker for 07 Media Sør og vært en god ressurs for bedriften.

 

«Vi digger å ha praksisstudenter i hus! Vi liker energien og pågangsmotet deres og at de ser ting fra et annet perspektiv enn vi som har jobbet i bransjen i mange år. Selvfølgelig er vi alltid litt spente på ferdighetsnivået og modenheten studentene besitter før de starter», forteller leder for design/digital Lise Berntsen, før hun fortsetter:

 

«Det har vært en fornøyelse å ha Miriam og Gwen hos oss i seks uker. De ble raskt en del av gjengen og har hjulpet kunder og oss internt med arbeid innen tekst, foto og film. De har vært en flott ressurs – og vi er takknemlige for å bli kjent med unge, dyktige talenter».

 

07 Media Sør takker Miriam og Gwen for sitt engasjement og gode arbeid gjennom praksisperioden.

 

 

Les om hvordan det har gått med våre tidligere praktikanter her