design-print-storformat-reklame-digital-messer-stategi-07media

Tjenester

Digitalt

Facebook, nettsider, bannerannonser og innholdsmarkedsføring er blitt helt avgjørende for stadig flere markedsførere. Kundene går i mindre grad innom butikker, de surfer rundt i digitale flater for å finne hvem som selger det de er på jakt etter. Og de forventer å bli inspirert og underholdt på veien.

Kontaktperson

Reklame

Reklamekampanjer, annonser, film og magasiner utvikles for å gi mer salg, nye ansatte, flere deltakere eller hva som måtte være målet. Til grunn for våre anbefalinger og løsninger ligger alltid en god forståelse av målgruppen, produktet og konkurransesituasjonen.

Kontaktperson

Skilt og dekor

Bilfoliering, skilt, vindusdekor og digitale skjermløsninger er fantastiske flater for kommunikasjon. Det finnes et utall ulike måter å løse det på, og vi har vært bort i de aller fleste av dem. Vi hjelper deg med alt, fra idé til ferdig montert produkt.

Kontaktperson

Design

Logo, strategisk design, webdesign og infografikk er grunnleggende i arbeidet med å bygge en merkevare. Vi hjelper deg med å modernisere ditt visuelle uttrykk eller lage helt nytt, og vi gjør det i nært samarbeid med deg. Vi sørger for at logo og andre visuelle formater fungerer bra på alle flater.

Kontaktperson

Messer og utstillinger

Messestands, roll-ups, sjokkselgere og utstillingsmateriell er utrolig virkningsfullt, og veldig gøy å jobbe med. Vi tar hele jobben med å designe og produsere messestands, men lager like gjerne mindre løsninger tilpasset dine behov. Vi har maskiner og materialer som gjør det mulig å lage det aller meste.

Kontaktperson

Strategi og rådgivning

Innsikt og analyser og kommunikasjonsrådgivning er viktig for å få noen eksterne og ærlige refleksjoner på hvordan dere driver i dag og hva som kan gjøres for å bli tydeligere i markedet. Vi gjennomfører markedsundersøkelser og prosesser for posisjonering og kommunikasjonsstyring.

Kontaktperson

Drift og support

Webhosting til alle formål, om du bare skal ha et webhotell og en enkel nettside, eller trenger en varig hosting-partner. Uansett mål og ambisjoner har vi løsninger som passer deg og dine behov. Flytt i dag, og finn ut hvorfor våre kunder er så fornøyde du også!

Les mer

Kontaktperson