Sosiale medier

sosiale medier annonsering facebook instagram snapchat linkedin 1

Vi gjør din bedrift synlig.

Synlighet i sosiale medier er for de aller fleste en selvfølge i dag. Samtidig stiller vi forbrukere høye krav til hvilket innhold vi blir eksponert for, altså hva som engasjerer oss. Derfor er det viktig med en god strategi og fortløpende oppfølging for å gjøre denne jobben riktig. Hvilke kanaler passer dine produkter og tjenester? Og hvor kan du forvente å få mest igjen for annonsekronene dine?

Annonsering i sosiale medier er en kostnadseffektiv merkevarebygging. Her når du ut til presise målgrupper med et tilpasset budskap. Kvaliteten på innholdet er med på å påvirke hvilke resultater du oppnår, så denne delen av arbeidet krever innsikt og erfaring.

Våre innholdsmarkedsførere jobber daglig med å skape og publisere godt innhold i sosiale medier. Vi drifter sosiale kanaler for mange store og mellomstore bedrifter, alltid med mål om å skape mest mulig engasjement og konverteringer.

Trenger du hjelp til annonsering på Facebook, Instagram, Snapchat eller LinkedIn? Ta kontakt med oss, så legger vi en plan for å løfte din merkevare!

Kontaktpersoner

Bilde av Svenn Terje Østensen

Bilde av Lise Berntsen

Send en forespørsel

sosiale medier annonsering facebook instagram snapchat linkedin 1