Nettsider for små og mellomstore bedrifter

nettsider for sma og mellomstore bedrifter image

Vi gjør din bedrift attraktiv med en brukervennlig og moderne nettside.

Nettsiden – eller hjemmesiden – er sannsynligvis bedriftens viktigste kommunikasjonsverktøy, og selve kjernen i digitale (og noen ganger fysiske) markedstiltak. Enten du er på jakt etter en superenkel kampanjeside eller en fullspekket nettside, skreddersyr vi den etter bedriftens behov. Vi er opptatt av at nettsiden skal ha god funksjonalitet og være fylt med relevant innhold for både bedriften og for nettsidens besøkende.

 

Vi forstår at det finnes mange ulike behov når det kommer til funksjonalitet, design, oppsett, integreringer og mange andre hensyn som kan tas. Derfor er det viktig for oss å legge til rette for små bedrifter som trenger en nettside som kun skal fungere som et digitalt visittkort med bedriftsinformasjon og kontakt-muligheter, eller for mellomstore bedrifter som trenger litt mer innhold i tillegg til basisen som f.eks artikler, referansesaker og litt mer tilpasset innhold.

Har bedriften behov for mer tilrettelegging, spesialtilpasninger eller lignende – kan du ta en titt her.

 

Rimeligste alternativ til nettside

For bedrifter som har ønske om en rimelig og enkel nettside kan du gjerne bestille dette direkte i vår bestillingsløsning. Her laster du opp blant annet logo, tekst og bedriftsinformasjon – så bygger vi nettsiden for deg. Da har du en fiks ferdig nettside i løpet av et par ukers tid. Her kodes nettsiden i publiseringsløsningen WordPress.

 

Nettside for mellomstore bedrifter

For bedrifter med litt større behov enn det aller enkleste er vi opptatt av å hjelpe gjennom en litt større prosess. Den innebærer følgende:

 

 1. Kartlegging

  Vi starter med en god kartlegging der vi lærer litt mer om bedriftens mål, hensikten med nettsiden, hva som skal være suksessparametere og hvilken tone og stil som er ønskelig, samt mange flere spørsmål og vurderinger.

 2. Design og UX

  Når vi kjenner til bedriftens ønsker, samt identitet, logo, farger, fonter og mer til, setter en av våre dyktige designere i gang med det visuelle oppsettet som ivaretar både det som ser pent ut, og som gir en god brukerreise. Vi inviterer selvsagt med deg som kunde med på godkjenning og vurderinger underveis.

 3. Koding / utvikling

  Når designet er godkjent starter kodingen av nettsiden, og hos oss har vi både fullstack-, backend- og frontend-utviklere som jobber sammen for å skape en god og brukervennlig nettside.

 4. Kvalitetssjekk og lansering

  Siste sjekk før lansering er gjennomgang av nettsiden for å påse at alt fungerer som det skal – og så er det bare å lansere. Gratulerer med ny nettside! 🎈

 

Nettsider for mellomstore bedrifter og behov kodes opp i publiseringsløsningene WordPress og Umbraco.

 

Psst! Husk at når nettsiden din er nylansert vil den ikke automatisk få besøkende eller skape trafikk. Vi kan hjelpe deg med markedsføring, dynamisk innholdsproduksjon – eller søkemotoroptimalisering, om du vil! 🤓

Kontaktpersoner

Bilde av Svenn Terje Østensen

Bilde av Kjell-Ove Klauset

Bilde av Lise Berntsen

Send en forespørsel

nettsider for sma og mellomstore bedrifter image