Nettside

hjemmeside nettbutikk nettside

Fra enkle landingssider til komplekse nettsteder

Nettsiden – eller hjemmesiden – er sannsynligvis bedriftens viktigste kommunikasjonsverktøy, og selve kjernen i bedriftens digitale tilstedeværelse. Enten du er på jakt etter en superenkel kampanjeside eller en fullspekket nettside, skreddersyr vi den etter bedriftens behov. Vi er opptatt av at nettsiden skal ha god funksjonalitet og være fylt med relevant innhold for både bedriften og for nettsidens besøkende.

 

Bestill enkel nettside med en gang

For bedrifter som har ønske om en rimelig og enkel nettside kan dere gjerne bestille dette direkte i vår bestillingsløsning. Her laster dere opp blant annet logo, tekst og bedriftsinformasjon – så bygger vi nettsiden. Da har du en fiks ferdig nettside i løpet av et par ukers tid. Her kodes nettsiden i publiseringsløsningen WordPress.

 

Nettside for bedrifter med større behov

Har din bedrift behov for en spesialtilpasset og skreddersydd nettside som er tilrettelagt for smarte integreringer og som skal fungere som en ekstra salgsressurs? Fantastisk, da har du kommet til rett plass!

Som totalleverandør innen digitale tjenester er det naturligvis vår lidenskap å levere smarte teknologiske løsninger med høy nytteverdi. Du kan være trygg på at du får den nettsiden bedriften trenger, enten det er en oppgradering av en eksisterende side eller en splitter ny en.

 

Vi hjelper deg med nettbutikken

Drømmer du om å starte nettbutikk – eller er du allerede i gang med å selge tjenester eller produkter på nett? Trenger du kanskje litt bistand eller noen gode råd på veien? Vi hjelper deg gjerne!

Vi sørger for at du får en nettbutikk som er lett å bruke – både for deg og for kundene dine. Den viktigste funksjonen nettbutikken skal ha er å skape salg og skaffe bedriften flere kunder. Derfor legger vi alt til rette for at kundene skal få lyst til å kjøpe dine produkter. Gjennom et lekkert design, godt innhold og brukervennlige løsninger vil vi hjelpe deg å realisere dine ønsker.

Har du allerede en nettside og ønsker å legge til butikkfunksjon kan vi også tilby integrasjoner som lar deg koble en nettbutikkløsning til din eksisterende nettside.

Finn ut mer om brukerreise/UX og webdesign

 

Slik jobber vi med nettsider

I 07 Sør er vi svært opptatt av å gjennomføre gode prosesser der vi inkluderer deg som kunde så mye som mulig – og i den grad du ønsker. Nedenfor følger syv steg vi gjerne følger når vi jobber mot nye nettsider eller relanseringer – stegene blir alltid tilpasset deres behov slik at vi tar med det som er nødvendig og nyttig for dere.

7 steg til ny og skredderskydd nettside

  1. Kartlegging eller workshop

Vi har alle ulike behov – og det gjelder også for nettsider. Derfor starter ofte prosessen med en hyggelig kartleggingssamtale eller en workshop. Vi vil gjerne høre om deres ambisjonsnivå, hvilke mål/KPI nettsiden skal oppfylle, hvilken funksjonalitet som må være med, og om det er spesielle hensyn som skal tas. Vi hjelper dere med å avdekke behov og byr gjerne på gode råd underveis.

 

  1. Målgruppeundersøkelse, konkurrentanalyse og innholdskartlegging

Å skape nettsider som fungerer som en døgnåpen salgskanal, er noe vi verdsetter. Da krever det at vi gjør oss godt kjent med bedriftens målgruppe – altså, hvem er de, hvor befinner de seg, er de mest på data eller mobil. Ja, du skjønner – vi går på skattejakt. I tillegg er det viktig at vi vet noe om konkurrentene dine, slik at vi kan hjelpe dere med å skape virkningsfullt innhold som vil være på høyde med andre – eller helst litt bedre.

 

  1. Wireframes, UX-design (brukerreise) og visuell utforming

Nå rettes fokuset mot brukervennlighet og visuell utforming. Her jobber vi med hvordan nettsiden skal se ut visuelt, hvordan brukeren skal navigere mellom sidene, og hvilke design- og dekorelementer som må på plass for å sikre en forståelig brukerreise. Som kunde er du selvsagt med i prosessen og må godkjenne designet før vi går videre til utvikling.

 

  1. Utvikling av rammeverk og visuell styling

Kodingen kan starte, og våre eminente fullstack- og backendutviklere sørger for å sette opp ryddige systemer og koder opp etter din ønskeliste, mens vår kreative frontend-utvikler fokuserer på det visuelle – som du og dine besøkende vil se. Nettsider kodes opp i WordPress eller Umbraco, avhengig av behov og preferanser.

 

  1. Kvalitetssikring og testing

Det er viktig å sikre at nettsiden fungerer slik den skal og at den er tilrettelagt for at din bedrift skal oppnå målene vi satt i steg 1. I tillegg lar vi en liten (eller stor) testgruppe klikke seg gjennom websiden for å påse at brukervennligheten er ivaretatt.

 

  1. Tracking

Oppsett av sporing for analyse og markedsføring. Vi setter opp ønskelige sporingsverktøy som f.eks. Google Analytics, Hotjar heatmaps, Google Tag Manager, Facebook Pixel med flere.

 

  1. Lansering

Hurra! Nettsiden lanseres og «butikken» er åpen. Gratulerer! 🎉

 

Psst! Husk at når nettsiden din er nylansert vil den ikke automatisk få besøkende eller skape trafikk. Vi kan hjelpe deg med markedsføring, dynamisk innholdsproduksjon – eller søkemotoroptimalisering, om du vil! 🤓

Kontaktpersoner

Bilde av Lise Berntsen

Bilde av Svenn Terje Østensen

Bilde av Kjell-Ove Klauset

Send en forespørsel

hjemmeside nettbutikk nettside