Nettside for bedrifter med større behov

nettsider for bedrifter med stoerre behov image

Vi gjør din bedrift attraktiv med en skreddersydd nettside.

Har din bedrift behov for en spesialtilpasset og skreddersydd nettside som er tilrettelagt for smarte integreringer og som skal fungere som en ekstra salgsressurs? Fantastisk, da har du kommet til rett plass!

 

Som totalleverandør innen digitale tjenester er det naturligvis vår lidenskap å levere smarte teknologiske løsninger med høy nytteverdi. Du kan være trygg på at du får den nettsiden bedriften trenger, enten det er en oppgradering av en eksisterende side eller en splitter ny en.

 

7 steg til ny og skreddersydd nettside

I 07 Sør er vi svært opptatt av å gjennomføre gode prosesser der vi inkluderer deg som kunde så mye som mulig – og i den grad du ønsker. Så om du kjenner at vi er riktig samarbeidspartner for dere, vil vi gå gjennom følgende steg (og ikke stress om det oppleves litt omfattende – vi tar én ting av gangen):

 

  1. Kartlegging eller workshop

Vi har alle ulike behov – og det gjelder også for nettsider. Vi starter derfor prosessen med en hyggelig kartleggingssamtale eller en workshop. Vi vil gjerne høre om deres ambisjonsnivå, hvilke mål/KPI nettsiden skal oppfylle, hvilken funksjonalitet må være med, er det spesielle hensyn som skal tas eller lignende. Vi hjelper dere med å avdekke behov og byr gjerne på gode råd underveis.

 

  1. Målgruppeundersøkelse, konkurrentanalyse og innholdskartlegging

Å skape nettsider som fungerer som en døgnåpen salgskanal, er noe vi verdsetter. Da krever det at vi gjør oss godt kjent med bedriftens målgruppe – altså, hvem er de, hvor befinner de seg, er de mest på data eller mobil. Ja, du skjønner – vi går på skattejakt. I tillegg er det viktig at vi vet noe om konkurrentene dine, slik at vi kan hjelpe dere med å skape virkningsfullt innhold som vil være på høyde med andre – eller gå forbi.

 

  1. Wireframes, UX-design (brukerreise) og visuell utforming

Nå rettes fokuset mot brukervennlighet og visuell utforming. Her jobber vi med hvordan nettsiden skal se ut visuelt, hvordan brukeren skal navigere mellom sidene, og hvilke design- og dekorelementer som må på plass for å sikre en forståelig brukerreise. Som kunde er du selvsagt med i prosessen og må godkjenne designet før vi går videre til utvikling.

 

  1. Utvikling av rammeverk og visuell styling

Kodingen kan starte, og våre eminente fullstack- og backendutviklere sørger for å sette opp ryddige systemer og koder opp etter din ønskeliste, mens vår kreative frontend-utvikler fokuserer på det visuelle – som du og dine besøkende vil se. Vanligvis koder vi de mer avanserte løsningene i Umbaco (.Net).

 

  1. Kvalitetssikring og testing

Vi må jo sikre at nettsiden fungerer slik den skal og at den er tilrettelagt for at din bedrift skal oppnå målene vi satt i steg 1. I tillegg lar vi en liten (eller stor) testgruppe klikke seg gjennom siden for å påse at brukervennligheten er ivaretatt av noen som ikke kjenner prosjektet.

 

  1. Tracking

Oppsett av sporing for analyse og markedsføring. Vi setter opp ønskelige sporingsverktøy som f.eks. Google Analytics, Hotjar heatmaps, Google Tag Manager, Facebook Pixel med flere.

 

  1. Lansering

Hurra! Nettsiden lanseres og «butikken» er åpen. Gratulerer! 🎉

 

Husk at vi gjerne hjelper deg med å skape godt innhold både underveis og i etterkant av lansering – og at det kan være hensiktsmessig å avtale SEO-arbeid.

Kontaktpersoner

Bilde av Kjell-Ove Klauset

Bilde av Svenn Terje Østensen

Bilde av Lise Berntsen

Send en forespørsel

nettsider for bedrifter med stoerre behov image