Magasiner og kataloger

trykk produkt magasin og kataloger

Vi gjør din bedrift synlig med magasiner og kataloger i høy kvalitet.

Uansett hvordan du ønsker å presentere dine produkter, artikler og tjenester, vil vi sørge for at ferdig trykt magasin eller katalog gjenspeiler kvaliteten i det du ønsker å vise frem. Et flott sluttresultat er med på å bygge en sterk troverdighet til firma og produkter. Vi kommer gjerne med anbefalinger til papirkvalitet og ferdiggjøring – det kan nemlig gjøre hele forskjellen.

 

Dette kan være greit å tenke på:

  • Hvor mange sider skal din trykksak inneholde?
  • Hvilket format ønsker du at den skal være?
  • Opplag?
  • Ønsker du selv å utføre det grafiske?

 

Det er ikke sikkert du vet dette, men det gjør heller ingenting – vi vil gjerne bistå deg med den informasjonen du trenger. Vi har ingen begrensninger på format, og vi elsker å utfordres på det kreative! 💙

 

Visste du at?

07 Media Sør tar miljøet på alvor, og vi har gjennomført strenge tiltak med tanke på valg av papir vi bruker, makulering av avfall, redusert energi for bruk og kjøp av miljømerkede produkter og tjenester. Vi er også bærere av merket «Trykt i Norge», som betyr at du som kunde kan benytte dette merket på dine produkter. Dette viser at trykksaken er kortreist og produsert av norsk grafisk bedrift som er medlem i Grafisk bransjeforening.

Kontaktpersoner

Bilde av Christoffer Hallingskog

Bilde av Edel Andersen

Bilde av Simon Andersen

Referansesaker


Gatemagasinet Klar


Gilje

Send en forespørsel

trykk produkt magasin og kataloger