Innholdsproduksjon

innholdsproduksjon tekst foto innhold

Vi gjør din bedrift attraktiv ved å skape innhold som berører og begeistrer.

Om du ikke er helt ny innen markedsføring og merkevarebygging har du kanskje hørt uttrykket «content is king». Og det er ikke så rart når en ser verdien av å skape godt innhold.

 

Når vi bruker begrepet innholdsproduksjon snakker vi ofte om produksjon av gode bilder, nyttige og relevante tekster på nettside og i annonser, filmproduksjon og animasjoner – ja, alt som er med på å fortelle en historie. Og hos oss er dette en av våre virkelige spesialiteter. Vi elsker å lage innhold som begeistrer, berører og som gi mottakeren en god opplevelse.

 

 

SEO-vennlige tekster med leseren i fokus

En del av vår tekstproduksjon omhandler det å skape SEO-vennlige tekster. Dette handler om å skrive noe som søkemotorene reagerer positivt på, og som både beriker og ivaretar leserens behov og interesse. Det handler først og fremst om å besvare et spørsmål en potensiell kunde har spurt søkemotoren om.

 

Filmproduksjon med stor nytteverdi

Når vi driver med filmproduksjon er dette alt fra små filmsnutter til sosiale medier til større produksjoner, som skal på kinolerretet eller andre større flater. Vi er opptatt av å formidle bedriftens budskap og fortelling så ekte og så relevant som mulig, slik at målgruppen din sitter igjen med et riktig inntrykk. Vi bistår med planlegging, manus, koordinering, skuespillerkontakt, produksjon, redigering og alt annet. Noen ganger digger vi å benytte oss av gode samarbeidspartnere for å gjøre ditt produkt enda bedre.

 

Bilder og animasjoner til nettside, Instagram og andre flater

Lite er så herlig som å se bilder av ekte mennesker på nettsiden til en bedrift – enten det er ansattbilder eller fotografier av mennesker «in action». Noe som også er ganske kult er bruk av animasjoner på en subtil, sprek eller begeistrende måte. Vi hjelper med begge deler. Vi hjelper deg også å sprite opp kjedelig stillbilder ved å legge til animasjoner, slik at bilde får nytt liv. Uansett, vi er kreative og løsningsorienterte – og hjelper deg med det du trenger.

 

Vår tanke er at ekte og troverdig innhold er helt konge!

Referansesaker


Kongens 45


KKG


Parko.no

Kontaktpersoner

Bilde av Lise Berntsen

Bilde av Svenn Terje Østensen

Bilde av Kjell-Ove Klauset

Referansesaker


Kongens 45


KKG


Parko.no

Send en forespørsel

innholdsproduksjon tekst foto innhold