Google-annonsering

google ads

Vi gjør din bedrift synlig med annonser på Google.

Det er nok ingen hemmelighet at Google er den mest brukte søkemotoren på internett – og at det gjøres millioner av søk daglig. Du kjenner deg kanskje igjen i at en ofte undersøker, stiller spørsmål eller gjør research på Google når du er på jakt etter produkter, tjenester, underholdning, ja – det meste. Og det er når dine potensielle kunder søker etter leveranser som er relevante for din bedrift, at det er viktig å være synlig. Og det er vi skikkelig gode på – og kan hjelpe deg med.

Google Ads – eller Adwords som det het tidligere – er en svært kostnadseffektiv metode. Når vi hjelper kundene våre med markedsføring er vi svært opptatt av å avdekke noen punkter for å sikre størst mulig suksess:

 

  1. Mål – hva er målet med annonsen(e)? Merkevarebygging, salg, kunnskapsdeling?
  2. Konvertering – hva skal annonsen(e) skape/generere og hva er suksess-parameter? Er det trafikk til nettsiden, henvendelser eller kanskje kjøp?
  3. Målgruppe – hvilken alder, geografi og demografi vil du at annonsene dine rettes mot?

Google Partner-badge

Sertifisert Google Partner

I 07 Sør er vi Sertifisert Google Partner. Dette betyr at våre digitale markedsførere og Google Ads-spesialister har bestått tester som oppfyller Googles krav til kunnskap og kvalitet. Vi har lang erfaring med å sette opp, forvalte og optimalisere Google-annonser for bedrifter i ulike størrelser og bransjer. Vi hjelper deg enten du trenger tips og råd eller vil at vi skal gjøre hele arbeidet for deg. Du kan stole på at vi vil ivareta din merkevare på best mulig måte i Google-universet. Ta kontakt for hjelp til å bli mer synlig og attraktiv i søkeresultatene på Google!

Oppstartskampanje

Interessert i å teste annonsering på Google? Kult! 🎈

Vi tilbyr en oppstartspakke som inkluderer oppsett av kampanjer og annonsering i to måneder.

Kontaktpersoner

Bilde av Lise Berntsen

Bilde av Svenn Terje Østensen

Send en forespørsel

google ads