Brosjyre og flyer

brosjyre hefter trykk print folder flyer 1

Vi gjør din bedrift synlig med enkle og avanserte trykksaker.

Brosjyre og hefter

Et hefte er en enkel trykksak, gjerne med en stift i rygg, hvor du får spredt ditt budskap. Brukes gjerne til postkasser, resepsjonsdisker og kurs- og messevirksomhet. En brosjyre har vanligvis flere sider med en mer tilpasset ferdiggjøring.

Vi hjelper deg med å trykke hefter og brosjyrer i den kvalitet du ønsker, og kommer gjerne med forslag til best mulig løsning for din profil.

I likhet med magasiner og kataloger, kan det være greit å tenke gjennom hvor mange sider din trykksak skal inneholde, og om du selv ønsker å utføre det grafiske arbeidet med oppsett og innhold.

 

Lyst på et lite tips? 💡

For å kunne trykke en brosjyre, må den gå opp i 4-gangen. Er brosjyren derimot spiralisert – altså ett og ett ark som settes sammen ved hjelp av spiral i ryggen, kan den gå opp i 2-gangen.  🤓

 

Flyers og foldere

En folder er enkelt og greit et ark som er foldet en eller flere ganger. Her finnes det mange muligheter for å være kreativ, og skille seg ut i mengden. La oss komme med forslag til utførelse som skiller seg ut fra de mer vanlige folderne.

En flyer er gjerne et litt mindre format med tydelig budskap for rask distribusjon. Den kan gjerne produseres i fasonger som vekker mer oppsikt enn et vanlig standardformat. Uansett hvilket budskap du måtte ha, kan vi sørge for et resultat som skaper begeistring hos mottaker.

3 kjappe tips til hvordan du kan nå frem med ditt budskap

  • Vær tydelig. Ikke ha for mye og komplisert tekst, henvis heller til en nettside eller landingsside, gjerne ved bruk av QR-kode – dette er også nyttig for din merkevarebygging.
  • Det visuelle bør harmonisere godt med teksten, og det ene bør ikke overskygge det andre.
  • Vær bevisst på hvem målgruppen din er – ulike målgrupper krever ulik kommunikasjon. Gi nyttig informasjon til de som er ute etter den. 👍

Kontaktpersoner

Bilde av Simon Andersen

Bilde av Edel Andersen

Bilde av Christoffer Hallingskog

Referansesaker


Pieder Ro

Send en forespørsel

brosjyre hefter trykk print folder flyer 1