Dette gjør vi i møte med koronaviruset

Publisert 20.03.2020

For oss i 07 Media Sør er sikkerheten til ansatte, kunder og samarbeidspartnere det aller viktigste i en urolig tid med store utfordringer knyttet til koronaviruset.

Vi deltar på den nasjonale dugnaden for å begrense smittefaren, og har innført en rekke tiltak for å sikre trygge leveranser av produkter og tjenester til våre kunder.

Dette gjør vi:

  • Begrenser all fysisk møtevirksomhet – men møtes gjerne digitalt!
  • Benytter hjemmekontor i størst mulig grad for alle ansatte knyttet til byrå- og designtjenester, administrasjon og salg
  • Gjør alt vi kan for å minimere risiko for våre produksjonsmedarbeidere, bl.a. gjennom omfattende hygienetiltak

Vi følger utviklingen tett og retter oss etter anbefalingene fra helsemyndighetene. Vi tar situasjonen, som både oppleves ukjent og uforutsigbar, svært alvorlig.

Samtidig er vi glade for å kunne opplyse om at vi produserer og leverer som normalt fra vår produksjonsavdeling i Kristiansand, og at alle leveranser er under god kontroll. Du kan fortsatt stole på oss som en trygg samarbeidspartner gjennom denne spesielle tiden.

Alle våre ansatte er tilgjengelige på telefon og e-post, og rådgivere, designere, markedsførere og webutviklere står klare for å hjelpe med det du måtte trenge.

Vi håper at vi snart er tilgjengelige til å ta en kaffekopp og klekke ut kreative ideer ansikt til ansikt igjen.

Og husk: God kommunikasjon har sjeldent vært viktigere enn nå, både ovenfor ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Ta gjerne kontakt med oss når som helst, hvis det er noe vi kan hjelpe med.

Vis hensyn og ta vare på hverandre!