• Lesestoff

  • Stolt medarrangør av Techpoint Conference 2021

Stolt medarrangør av Techpoint Conference 2021

Konferansen som så dagens lys i 2018 under navnet Sørveiv Tech, blir i 2021 slått sammen med Norwegian Digital Travel Conference og relansert som Techpoint Conference.

07 Media Sør er stolt medarrangør, og har hatt en viktig finger med i spillet siden oppstarten.

Techpoint 2021 collage 07 Media

– Et ønske om å skape noe unikt

Drømmen for arrangørene har vært å utvikle en utradisjonell arena hvor ulike bransjer, beslutningstakere og talenter kan møtes på tvers av bransjer.

– Samarbeidet om konferansen har sitt utspring i et felles ønske om å skape noe unikt, og som ville plassere Agder på det internasjonale kartet, forteller Randi Granvold, daglig leder i 07 Media Sør.

– Fokuset har siden starten vært rettet mot teknologi og mennesker. Det har så langt vært en fantastisk reise, og vi er i dag seks eiere fra Agder som er lidenskapelig opptatt av å sørge for at konferansen vokser videre.

Med inspirasjon fra konferanser som South by Soutchwest (SXSW) og Arendalsuka er det liten tvil om at arrangørene har store ambisjoner.

Første konferanse i 2018

Sørveiv Tech ble arrangert for første gang i november 2018, med nesten 400 deltakere og flere store foredragsholdere på scenen.

Også i 2019 var konferansen en stor suksess, denne gangen med nærmere 800 deltakere og 20 ulike seminarer og workshops i tillegg til spennende foredrag.

Relansering som Techpoint Conference i 2021

I 2021 strekker konferansen seg mot et nytt nivå, og går sammen med tidligere Norwegian Digital Travel Conference. Målet er å skape en enda bedre konferanseopplevelse under navnet Techpoint.

Denne gangen vil man kunne delta både fysisk og digitalt, og det hele går av stabelen på Kilden teater og konserthus i Kristiansand 22. – 23. september 2021. Det er forventet flere store navn på scenen, og det er mulig å sikre seg billetter til konferansen allerede nå.

 

Totalt markedsansvar for konferansen

07 Media Sør har hatt en nøkkelrolle i markedsføringen av konferansen siden 2018, og har i 2021 det totale markedsansvaret.

Dette innebærer forvaltning av merkevaren i form av profilering, design og synliggjøring på alle flater og i alle kanaler.

Nytt av 2021 er at vi har utviklet visuell profil for konferansen, samt tatt profilen ut i kanaler som en nyoppusset nettside, sosiale medier og annonsering

Les mer om profil- og markedsføringsarbeidet 07 har gjort for Techpoint

 

Hårete mål for fremtiden

Målsetningen for konferansen er å bli den foretrukne møteplassen og konferansen i Norge med søkelys på det teknologiske skiftet, digital transformasjon og bærekraftig verdiskapning.

– Den positive interessen for konferansen som vi har opplevd så langt, gir oss virkelig troen på at vi kommer til å nå målet!, avslutter Randi.

 

Interessert i å delta? Bestill billetter til Techpoint 2021 her