Vraget

07 piler ned

Da Flekkerøy Bygg skulle lansere utbygging av 19 nye, helt spesielle leiligheter på Flekkerøy i Kristiansand, fikk 07 Media gleden av å utforme det aller første salgsprospektet. Prosjektet har mottatt overveldende respons!

Prosjektet i Vraget har vært på tegnebrettet i over 10 år før reguleringsplanen endelig ble godkjent. Leilighetene skal bygges på en gammel industritomt i havgapet, inneklemt mellom gammel bebyggelse med dårlig veiforbindelse. Slike eksklusive, moderne leiligheter som dette har aldri vært bygget på Flekkerøya før, og i dag står det gamle bygg til forfall på tomten.

 

Derfor er det vanskelig å se for seg hvordan området vil se ut med lekre, moderne bygg. Det ville bli avgjørende for prosjektet å legge betydelige ressurser i gode 3D-illustrasjoner, noe vi vektla tungt i prosessen. I samarbeid med utbygger arbeidet vi tett med en lokal 3D-illustratør for å få frem prosjektets helt unike kvaliteter.

 

Da tegningene var ferdige laget vi en foreløpig prosjektbeskrivelse som ble distribuert i et meget begrenset antall. Responsen var overveldende!

 

En fornøyd utbygger forteller: «Vi kan konstatere at 16 av 19 leiligheter i Vraget nå er solgt – og at vi ikke kommer til å trenge å jobbe videre med ytterligere markedstiltak i prosjektet som skal stå ferdig om tre år. Tenk det!»

 

Prospektet har fått mye ros og har vært en avgjørende brikke i prosessen – godt jobbet!

Frode Stokkeland, Flekkerøy Bygg

 

Relevante tjenester

Skal vi ta en prat?