Parko.no

07 piler ned

Parkeringshuset og bensinstasjonen Parko er et kjent og kjært anlegg for de fleste kristiansandere – midt i sentrum, med nærhet til kino og alt av byens fasiliteter. Vi i 07 Media har fått gleden av å lage deres nye og oppdaterte nettside, parko.no.

Nettside med bookingsystem

Nettsiden ble flyttet over til ny backend-plattform, noe som ga oss frihet til å utvikle en nettside som møter Parkos behov. Prosjektet har handlet om fornying og modernisering, samtidig som vi har vektlagt å ivareta Parkos identitet. Ikke minst har det handlet om å hjelpe brukeren med å finne det han eller hun ser etter på en enklere måte enn hva den gamle nettsiden tillot.

Vi utviklet også et online bookingsystem som lar brukerne bestille leie av tilhenger direkte på nettsiden. Dette er noe Parko lenge har sett behov for, men som først nå er på plass. Tilhengerbookingen fungerer sømløst på alle enheter, og gjør det enkelt for både kunde og Parko-ansatt å administrere bestillingene. Vinn-vinn for både Parko og kunde!

«Vi er kjempefornøyde med jobben 07 Media har gjort ifbm. våre nettsider. Førsteklasses kompetanse og kvalitet i alle ledd!»

Frode Remme, Parko AS

Besøk nye parko.no

Skal vi ta en prat?

Bilde av Svenn Terje Østensen