NyDrivkraft

07 piler ned

Anita Nomeland brenner for å hjelpe mennesker med å gjøre endringer i eget liv, og tilbyr gjennom firmaet sitt NyDrivkraft både lifecoaching og karriereveiledning. For å utvide foretaket ønsket hun en attraktiv nettside som formidlet de forskjellige tjenestene, og mer informasjon om hennes bakgrunn og måten hun jobber på. 

Online bestillingstjeneste for nye nettsider

NyDrivkraft kom til oss gjennom vår online bestillingsløsning for ny nettside. Dette er en tjeneste utviklet for små bedrifter som ønsker en enkel og informativ nettside, uten for store kostnader. Løsningen er satt opp som et malverk, og gjennom bestillingsskjemaet legger kunden selv inn logo, tekst og bilder, i tillegg til å velge blant noen forhåndsdefinerte fargepaletter – for riktig stil og uttrykk. Ut fra dette setter vi sammen alt i rammeverket, og voila – nettsiden er ferdig til publisering!

Personlig workshop

Anita i NyDrivkraft hadde skrevet ned mye innhold hun ville få frem på nettsiden, men ønsket en workshop for å få hjelp til å bearbeide teksten og finne riktig målgruppe. Etter en engasjerende og inspirerende økt med tekstforfatter og designer kom vi i fellesskap frem til hovedinnhold og fokuspunkter. Gjennom workshopen ble det også avdekket et behov for en mer omfattende nettside enn det originale produktet fra online nettsidebestilling.

Profesjonell og responsiv

NyDrivkraft har nå fått en attraktiv og informativ nettside som formidler tjenestene på en fin og oversiktlig måte. Språket er lett og personlig, og bilder og ikoner komplementerer budskapet. Bestillingsskjemaet er også laget for at det skal være enkelt og trygt for kundene å ta kontakt ved å kunne velge hvilken måte de ønsker å bli kontaktet for timebestilling.

 

Besøk NyDrivkrafts nettside her

Relevante tjenester

Skal vi ta en prat?

Bilde av Svenn Terje Østensen