Mosby oppvekstsenter

07 piler ned

Det nye oppvekstsenteret på Mosby sto klart til skolestart høsten 2021. Det er nå et naturlig samlingsted som skaper liv og lek i den vesle bygda litt nord for Kristiansand. 07 Sør har hatt gleden av å stå for alt av skilting og foliering.

 

Kreativ skilt og foliedekor  

Oppdraget var komplett skilt- og foliedesign av hele senteret, både innvendig og utvendig. På et nygg med så mange glassvegger følger det naturlig med en rekke krav til blant annet universell utforming. Vi hadde likevel lyst til å utforme noe som var litt annerledes, sier rådgiverne på prosjektet, Svein Eriksen og Jonn Rune Einstabland. – Vi snakket med folk i bygda, og de fortalte oss at de ønsket seg noe mer enn kun A4.

 

Visjonen «ALLE MED»

«Alle med» er slagordet til Mosby Oppvekstsenter. Designer Annette Kristensen fikk frie tøyler i designprosessen, og forteller at hun var opptatt av at det ikke skulle bli for barnslig. Og at det skulle det være likestilt i forhold til kjønn.

 

Dynamiske illustrasjoner

Illustrasjoner, figurer og linjetegninger er plassert rundt om på glassvegger i oppvekstsenteret. Alle rom har et navn og hver avdeling fikk en unik visuell utforming. Illustrasjon og funksjon går hånd i hånd, og bildene er tilpasset hvert enkelt rom.

 

Gym sloyd folie

Skal vi ta en prat?

Bilde av Jonn Rune Einstabland