Lyngdal Helsehus

07 piler ned

Lyngdal Helsehus er et nytt, flott bygg av omsorgsboliger, med til sammen 120 leiligheter over 4 etasjer. Totalt rommer bygget hele 12.500 m2. Vi i 07 Media fikk gleden av å ferdigstille bygget med informasjonsskilter og dekorasjoner i henhold til universell utforming.

Dette innebar ansvar for prosjektering, design, produksjon og montasje av alle informasjonsskilter og glassfolieringer, samt ivaretakelse av Tek10-normen på hele bygget. Hovedformålet var å gi brukere, besøkende og ansatte en tydelig og samtidig estetisk veiledning til hvor på bygget man finner innganger, avdelinger, servicedeler og møterom.

 

Det er lagt vekt på et design som skaper en varme og fungerer som en integrert del av den utvendige og innvendige arkitekturen. Dette preger valg av alt fra farger og materialer til formater og plasseringer.

 

Oppdraget ble utført i godt og tett samarbeid med utbygger Kruse Smith og Lyngdal kommune. Dette førte til et resultatet som alle parter ble svært fornøyde med! Vi håper at brukerne blir minst like fornøyde når de tar i bruk det nye helsehuset.