Kristiansand Rør & Ventilasjon

07 piler ned

Splitter ny nettside for KRV AS med fokus på design og brukervennlighet.

På tide med fornying

Kristiansand Rør & Ventilasjon (KRV AS) tilbyr komplette VVS-entrepriser til det profesjonelle markedet over hele landet.

Våren 2021 var de klare for oppgradering og fornying av nettsiden sin.

Brukervennlighet og kjerneverdier i fokus

De ønsket en ny nettside som bedre formidlet deres kjerneverdier, og som skulle være mer brukervennlig og lettere for dem selv å holde oppdatert.

Men det kanskje viktigste de ønsket var en ny og bedre måte å vise frem de spennende referanseprosjektene sine på. De trengte også funksjonalitet for å kunne laste ned referansene på en enkel måte direkte fra nettsiden.

Design, utvikling og drift

Vi i 07 Media fikk det gledelige oppdraget med å bygge en splitter ny nettside for selskapet. Her har vi stått for alt fra webdesign til teknisk utvikling, i tett samarbeid med kunde. Vi elsker slike oppdrag hvor vi får hjelpe kunde fra A til Å!

Responsivt design med vekt på modernisering

Den nye nettsiden er enkel og brukervennlig, med responsivt design som fungerer like godt på alle typer enheter.

I webdesignet har vi lagt vekt på modernisering, men basert oss på KRVs eksisterende visuelle profil for å skape en tydelig rød tråd i kommunikasjonen.

Den nye nettsiden oppleves ryddig og informativ, med fokus på å synliggjøre KRVs tjenester, prosjekter og verdier.

Besøk KRVs nye nettsider her

 

Om oppdraget sier Kristiansand Rør & Ventilasjon:

 

Vi er kjempefornøyde med jobben 07 har gjort. Teknisk er den nye nettsiden enkel å vedlikeholde, og vi synes det har blitt ryddig og greit. Det vi er aller mest fornøyde med i samarbeidet med 07 er at de raskt forstod hva vi var ute etter å oppnå. De gikk ganske «rett på mål»!

 

Vi takker så mye for oppdraget!

Relevante tjenester

Skal vi ta en prat?

Bilde av Svenn Terje Østensen