Kongens 45

Det har vært kult å ta dette konseptet helt ut og jobbe med det fra A til Å. Vi fikk mye rom til å være kreative, noe som er ekstra gøy for en designer. Det er selvfølgelig også stas at målgruppen ga så god respons og at alle leilighetene nå er utleid!

Anneroos Schieke, jr. art director i 07

Gamle Kongensgate skole skulle nå bli til studentboliger, og med studenter som målgruppe trengtes det en kreativ identitet for prosjektet som kunne presenteres i alle flater.

Vi utviklet først identiteten for prosjektet, inkludert logo, farger, illustrasjonsstil og typografi. Symbolet i logoen inneholder en K og en kongelig krone.

Vi samarbeidet med Tiril Valeur om illustrasjoner som inneholdt gamle sort-hvitt-bilder fra skolens historie. Ut ifra disse illustrasjonene hentet vi fargepaletten i behagelige men freshe farger. Videre var oppgaven å ta den visuelle identiteten ut på alle flater – alt fra nettside og sosiale medier til skilt og innvendig dekor i bygget. Det var viktig for oss å ha en rød tråd og sørge for at identiteten ble kommunisert godt alle steder.

Målet med prosjektet var å nå ut til studenter som kunne tenke seg å bo her, og vi fokuserte derfor spesielt på digitale kanaler i den videre markedsføringen – noe som ga utrolig gode resultater!