Kongens 45

07 piler ned

Da Oksøy Eiendom skulle i gang med et nytt boligprosjekt i Kristiansand sentrum fikk 07 Media Sør i oppgave å utvikle konsept for prosjektet.

Gamle Kongensgate skole skulle nå bli til studentboliger, og med studenter som målgruppe trengtes det en kreativ identitet for prosjektet som kunne presenteres i alle flater.

 

Vi utviklet først identiteten for prosjektet, inkludert logo, farger, illustrasjonsstil og typografi. Symbolet i logoen inneholder en K og en kongelig krone.

 

Vi samarbeidet med Tiril Valeur om illustrasjoner som inneholdt gamle sort-hvitt-bilder fra skolens historie. Ut ifra disse illustrasjonene hentet vi fargepaletten i behagelige men freshe farger. Videre var oppgaven å ta den visuelle identiteten ut på alle flater – alt fra nettside og sosiale medier til skilt og innvendig dekor i bygget. Det var viktig for oss å ha en rød tråd og sørge for at identiteten ble kommunisert godt alle steder.

 

Målet med prosjektet var å nå ut til studenter som kunne tenke seg å bo her, og vi fokuserte derfor spesielt på digitale kanaler i den videre markedsføringen – noe som ga utrolig gode resultater!

Skal vi ta en prat?