Kirkens Bymisjon

07 piler ned

Kirkens bymisjon

Kirkens Bymisjon er en ideell organisasjon som arbeider i over 50 byer og tettsteder i Norge. De jobber med mennesker som strever med hverdagen på ulike måter. Deres visuelle profil er lett gjenkjennelig med fargene svart og oransje. Nina Valen, en av våre grafiske designere, kan profilhåndboken i hodet etter mange års samarbeid.  

 

Gatemagasinet MOT 

Gatemagasinet MOT blir gitt ut av Stiftelsen Kirkens Bymisjon Kristiansand. De som selger disse magasinene, er i en vanskelig livssituasjon og har havnet på utsiden av arbeidslivet. I år har vi fått være med å lage to MOT-magasiner. Da gjør vi alt av det grafiske arbeidet og står for trykkingen av det ferdige produktet. Neste utgave er et julenummer som kommer på gata i midten av november. Det er et prosjekt som er veldig gøy og givende å jobbe med, forteller Nina entusiastisk.  

Brosteinsaksjonen 

Hvert år har Kirkens Bymisjon en aksjon der bedrifter kan gi et bidrag til de som trenger det. Planen var å legge brostein, men det var vanskelig. Så de som gir bidrag får et lite skilt som henges opp på en stor tavle på Fiskebrygga i Kristiansand. Vi designer og produserer skiltene i aluminium her i Industrigata på Lund.  

 

Nettside til Kudos Jobb 

Vi laget en nettside for Kudos Jobb-prosjektet, hvor målgruppen er bedrifter som kunne tenke seg å gi ungdommer mellom 15-20 år en jobb. Ungdommer vil da få en jobbpakke på 50 arbeidstimer.  

 

Kudos Kafé 

Alle ungdommer trenger et sted å være, de trenger å bli sett og de trenger kudos. Ved hjelp av midler fra TV-aksjonen kunne Kirkens Bymisjon lage Kudos Kafé, et samlingssted for ungdom. Kudos er en kafé for alle, men i kjelleren har de utformet et sted som bare er for ungdommene. Vi har levert alt fra menyer, flyere, vindusfolie og skilt. Og da kafeen fikk en varmepumpe som ikke sto i stil til interiøret, folierte vi den. Det ble de veldig fornøyd med, forteller Nina.

 

 

Vi er utrolig stolte av å få samarbeide med Kirkens Bymisjon. Takk for tilliten! 

 

Skal vi ta en prat?

Bilde av Rune Nikolaisen