Husetimarkens.no

07 piler ned

Ny nettside for velværehus i Kristiansand sentrum.

Vi 07 Media har tidligere hatt gleden av å utvikle identitetsdesign og materiell til trykte og digitale flater for Huset i Markens. Denne gangen fikk vi hjelpe dem med en splitter ny nettside – veldig stas!

Samlet velværehus

Flere velværebedrifter flyttet i 2018 sammen under paraplyen «Huset i Markens». På den felles nettsiden skal alle bedriftene synliggjøres med sine behandlinger, priser og kontaktopplysninger.

Splitter ny nettside

Nye husetimarkens.no ble lansert i tråd med den visuelle profilen og gir god synlighet til alle bedriftene i velværehuset. På den nye nettsiden er det enkelt for kunden å finne den behandlingen han eller hun ser etter, og hver enkelt behandler får vist frem sin kunnskap.

Økt synlighet i søkemotorene

Et viktig moment var at den gamle nettsiden rett og slett var lite søkbar, og det viste seg vanskelig for kundene å finne frem til konkrete behandlinger og priser. Det blir bare viktigere og viktigere å legge til rette for god søkbarhet, og dette ble et viktig fokuspunkt for den nye nettsiden.

Tilrettelegging for sosiale medier

De enkelte behandlerne på velværehuset er aktive på hver sine sosiale medier-kontoer, så et annet viktig poeng var å synliggjøre dette ved å hente inn Instagram-postene direkte på nettsiden. På denne måten kan kundene bli enda bedre kjent med den enkelte behandler og deres tilbud, «behind the scenes».

Responsivt design

I designprosessen ble det vektlagt at nettsiden skulle fungere like godt og se like lekker ut på alle enheter, være seg mobil, PC eller nettbrett.

Skal vi ta en prat?

Bilde av Svenn Terje Østensen