Fire Security

07 piler ned

Fire Security er en verdensledende aktør innen livsforlengelse, reparasjon, og brannsikring av elektriske kabler på skip. 07 Media har fått gleden av å utvikle nye, søkemotoroptimaliserte nettsider for å sikre at selskapet når kunder over hele verden.

Etter hvert som Fire Security har utvidet virksomheten til å også omfatte landbaserte industrielle anlegg – spesielt innen olje og gass – har de sett behovet for å nå ut digitalt på nye måter.

 

De ønsket en moderne, søkeoptimalisert nettside som ville gjøre Fire Security attraktiv og synlig for målgruppen, som strekker seg fra HMS-ansvarlige i mindre virksomheter til driftsansvarlige på verdens største oljeraffinerier.

 

Sammen med Fire Security har 07 Media utviklet en spesialtilpasset nettside som på en enkel, oversiktlig og overbevisende måte presenterer selskapets tjenester. Et viktig mål var at nettsiden skulle hjelpe Fire Security med å nå nye, potensielle kunder.

 

Derfor har det i arbeidet vært særlig fokus på at nettsiden skal hjelpe dem som søker etter løsninger relatert til livsforlengelse, reparasjon, og brannsikring av elektriske kabler. Ikke bare i Norge, men i hele verden!

 

Vi er veldig fornøyd med jobben 07 har gjort, og ønsker et langsiktig samarbeid for å få utvikle nettsiden videre.

Ole Tom Eidjord, Chairman, Fire Security

Besøk nye fire-security.com