Festival Fyrverkeri

07 piler ned

Selger man fyrverkeri i Norge skal stort sett hele årsomsetningen reddes i løpet av noen få dager i slutten av desember. Da handler det om å treffe med salgs- og markedsarbeidet. Festival Fyrverkeri er Norges største fyrverkeriimportør. Omsetningen deres er konsentrert til noen få dager rundt nyttår, men produktutvikling, logistikk og markedsføring går trutt gjennom hele året.

 

I tett samarbeid med Festival Fyrverkeri utformer 07 Media alt av pakningsdesign, analoge markedsprodukter som innsalgsfoldere, DM´er og annonser, og digital markedsføring med hjemmeside, nettbutikk og nyhetsbrev. Samarbeidet mellom Festival og det som i dag er 07 Media Sør har vart siden før årtusenskiftet, og målet er stadig å hjelpe Festival Fyrverkeri med å holde tetposisjonen på sitt område i Norge.

 

Kjernekunden er gjerne stressede familiefedre med barn på slep. De har liten merkebevissthet, men vet at de skal kjøpe fyrverkeri, ca hvor mye penger de skal bruke og er opptatt av å få det unna raskt og effektivt. Gjerne samtidig med annen handel. Samtidig gleder fyrverkerikjøpere seg til å ta produktene i bruk. Det er fest, moro og forventing til smell, glimt og vakkert lysregn. Denne entusiasmen og gleden må kundene møte i salg og markedsføring.

 

Skal vi ta en prat?

Bilde av Rune Nikolaisen