Elektroxperten

07 piler ned

Elektroxperten er totalleverandør innen elektrofaget på Sørlandet. Vi i 07 Media har gleden av å hjelpe dem med alt fra identitetsdesign, bildekor og trykksaker til nettside og digital markedsføring.

Visuell profil til alle flater

Vi fikk gleden av å utvikle ny visuell profil for Sørlandets hyggeligste elektrikere. Den nye profilen skulle så tas ut i alle flater, og hvor vi designet og produserte alt fra profilering på firmabiler og dekor i lokalene deres, til trykksaker som visittkort og brosjyrer.

Markedsføring i digitale flater

Ikke minst har vi fått hjelpe med kommunikasjon i digitale flater, hvor vi blant annet har annonsert for Elektroxpertens tjenester i sosiale medier som Facebook og Instagram.

Splitter nytt nettsidedesign

Det nyeste oppdraget for denne spennende kunden har vært å pusse opp deres digitale hjem, elektroxperten.no. Her har fokus vært et webdesign som står mer i stil med den visuelle profilen, med et særpreg som på en bedre måte gjenspeiler hvem Elektroxperten er. Den nyoppussede nettsiden har enklere og tydeligere kontaktpunkter, mer bevegelse og livlighet, samt er mer brukervennlig enn den tidligere nettsiden.

 

«Vi er veldig godt fornøyd med hvordan 07 bidrar til vår profilering gjennom profesjonell rådgivning og bla. utvikling av ny, flott hjemmeside.»

Frode Johansen, Daglig leder, Elektroxperten.

Skal vi ta en prat?

Bilde av Svenn Terje Østensen