07 Media satser på nyutdannede

Benjamin Werring (24) og Ingvild Helle Hagen (26) har begge en rykende fersk grad fra Universitetet i Agder. Nå går de rett inn i faste stillinger hos 07 Media og blir en del av det digitale teamet i Kristiansand. Med dette blir 07 Media byens eneste kommunikasjonsbyrå som denne våren ansetter to nyutdannede rett fra universitetet inn i faste stillinger.

07media nytdannede

– Jeg synes det er flott at 07 Media ser verdien av nyutdannede og tør å satse på oss, sier Ingvild.

Hun har nylig levert sin masteroppgave i samfunnskommunikasjon ved UiA og starter i jobben som digital innholdsmarkedsfører i august. Både hun og Benjamin har jobbet i 07 Media på timebasis i studietiden, men fra høsten er de begge på plass i faste stillinger.

– Det har vært fantastisk å få jobbe her ved siden av studiene, og nå gleder jeg meg veldig til å kunne bidra enda mer på fast basis, forteller Benjamin.

Han leverte sin bacheloroppgave i markedsføring i slutten av mai og går inn i stillingen som digital markedsfører allerede i juni. Med de to nyansatte på plass styrkes den digitale avdelingen i Kristiansand, og får et løft fra 9 til 11 spesialiserte medarbeidere.

 

Satser på studenter

Daglig leder Randi Granvold forteller at det er en bevisst strategi å satse på nyutdannede.

– I en bransje som alltid er i endring er vi avhengig av å ha riktig kompetanse til enhver tid, og da er det naturlig å se til våre samarbeidspartnere i det akademiske miljøet. Med vår satsning og kraftige vekst i digitale tjenester var det naturlig å ansette to dyktige nyutdannede denne våren.

07 Media er også en del av praksisordningen ved UiA, og det var via denne ordningen at Ingvild først ble kjent med bedriften. Til høsten kommer to nye studenter for å ha praksis i seks uker.

– Vi er opptatt av samfunnsansvaret vårt, og vi ønsker å bidra til å få folk i arbeid, både gjennom lærlingordningen, gjennom arbeidstrening og samarbeid med NAV, og naturligvis også å få studenter ut i arbeid etter endt utdannelse.

– Og ingenting er jo bedre enn om vi kan få beholde dyktige mennesker i regionen, det trenger vi! avslutter Randi.