• Lesestoff

  • Ny salgslærling på plass hos 07 Sør

Ny salgslærling på plass hos 07 Sør

En del av vårt samfunnsansvar som en mellomstor bedrift er å ta imot lærlinger. Det er like stas hvert år, og denne høsten har vi ønsket velkommen til Sol Therese.

Sol Therese med bil

Det var så kult med ei som visste hva hun ville!

Sol Therese Skjæveland er 07s nye lærling innen salgsfaget denne høsten. 23-åringen fra Mandal kom til 07 Media Sør i Kristiansand i august, og skal de neste to årene læres opp innen salg og service. Hun har alt rukket å bli varm i trøya oppe på kontoret, og denne uka har hun derfor fått prøve seg nede i produksjonen med blant annet skilt og foliering.
– Jeg trives så godt med folie og bil at jeg nesten ikke vil tilbake til salg igjen, sier hun smilende og legger til at drømmen er en jobb på 07 med nettopp dette.

God opplevelse som ny

Selv om det er travle dager på et stort kommunikasjonshus føler Sol hun har blitt tatt godt imot. Det har vært en god opplevelse å være ny i 07, med mange hyggelige kollegaer. Samtidig som hun blir pushet til å utfordre seg selv er hun glad for at folk er flinke til å hjelpe og vise.

– Jeg var litt skeptisk etter en dårlig opplevelse som lærling innen vekterfaget, men her er det alltid noen som er med meg og jeg får alltid den hjelpen jeg trenger, sier hun smilende.

Godkjent lærebedrift

Daglig leder i 07 Sør, Randi Grønvold, sier at man som en mellomstor bedrift har en forpliktelse til å skulle ta sin del av samfunnsansvaret. For 07 Sør så innebærer det blant annet å alltid ta imot 1-2 lærlinger hvert år. Disse læres da opp fra bunn slik at de kan bli ordentlig gode i faget.

– Målet er å kunne tilby de fast jobb etter læretiden, sier Randi.

 

Passet rett inn

Når det kommer til Sol Therese forteller Randi om en litt uvanlig ansettelsesprosess.
Sol ringte nemlig direkte til 07 og ble bedt om å sende inn en søknad. Da spurte Sol blidt om hun først kunne se huset og kjenne på omgivelsene, før hun bestemte seg om 07 var det rette stedet for henne.

– Det var så kult med ei som visste hva hun ville! Og som en kreativ sjel med masse tatoveringer passet Sol rett inn hos oss, smiler Randi.