Noe stort skjer her

Vi har skaffet oss Sørlandets råeste trykkmaskin! 07 Media blir med dette kjappest på Sørlandet, får råest kapasitet og kan levere trykksaker du ikke har sett maken til. Vi gleder oss enormt mye til å hjelpe våre kunder med å nå nye høyder med denne råtassen på laget.

Stor nyhet er paa plass

Unik kvalitet

Den nye flatbed-maskinen trykker i HD med ekstra mange farger. Den kan lakkere og trykke farger i samme operasjon – noe som gir ekstremt høy kvalitet. En perfekt match for alle typer materialer, og like god på storformat som på små leveranser og kunsttrykk.

Raskere og råere

Maskinen er den raskeste på Sørlandet, og kan printe opp til 370 m2 per time – noe som tilsvarer en håndballbane på to timer! Arbeidskapasiteten til denne maskinen er enorm! Derfor blir vi i 07 Media de kjappeste til å levere trykksaker i topp kvalitet til både store og små oppdrag.

Slipp kreativiteten løs

Den nye maskinen er av typen SwissQ Nyala 3S, en flatbed-maskin med enorm kapasitet, presisjon og hurtighet. Maskinen printer på mange forskjellige underlag, og kan lage kule effekter på dine trykksaker. Et eksempel er 3D-effekt. Går du forbi en plakat «beveger» bildet seg etter hvor du står, og på en trykksak vil du kjenne en høydeforskjell i papiret. Se eksempelvis den kule 3D-vesken i videoen under. Her er det bare fantasien som setter grenser!