Interaktiv

Med over ti års erfaring med digital kommunikasjon leverer vi i dag alt fra store nettsider, via app’er til små kampanjer

Hva vi leverer

Responsive nettløsninger og nettbutikker

Vi finner systemet som passer ditt behov og setter opp nettsidene slik at de fungerer like bra uansett hvilken device de åpnes på og møter alle regler og krav til universell utforming. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å redigere og du får selvsagt full oversikt over statistikk på hvordan sidene brukes.

Apper og kampanjesider

Spesifikke utfordringer krever noen ganger skreddersydde løsninger. Enten det er et nytt produkt som skal lanseres eller en strømmåler som skal leses av kan vi lage en løsning som hjelper dine kunder å gjøre akkurat det du ønsker så enkelt som mulig.

Systemer og integrasjoner

Vi finner løsninger som forenkler og effektiviserer hverdagen for deg, dine ansatte og dine kunder. Enten det er å få to systemer til å snakke sammen eller å lage nye systemer skreddersydd til dine behov og utfordringer.

Drift

Vi tar ansvar for driften av nettsider, servere, domener og epost med personlig oppfølging og support slik at alt fungerer 24/7 og du kan sove godt om natten.

Kontakt oss:

Kontakt oss om interaktiv

Sten E. Moe
Sten E. Moe
Designer
+47 913 69 697