Digital-front-ikoner 980x400

Digital

 

Hva vi leverer:

SoMe symbol

Få mer ut av sosiale medier

Sosiale medier er den største arenaen i verden hvor vi kobles sammen med andre mennesker og bedrifter. Hvor synlig er din bedrift?
Les mer

My Business symbol

Få mer oppmerksomhet

Google er det mest brukte søkestedet i verden. Potensielle kunder finner adressen din, telefonnummeret ditt, åpningstidene dine og omtaler av deg direkte i Googles søkemotor eller Google kart.
Les mer

Nettannonsering symbol

Nå bare de du ønsker å nå

Med 07 Media Network når du ut til de menneskene du vil og ønsker å nå, uansett hvor de er og hva de leser. Vi hjelper deg å definere din målgruppe,og sørger for at du når dem på vg.no, fvn.no, dn.no, db.no eller andre digitale annonseflater.
Les mer

SEO symbol

Få flere treff og mer besøk i butikken

Vi hjelper deg med å tilpasse ditt nettsted slik at du mottar mer besøkstrafikk. Vi kan analysere hvordan nettstedet ditt er bygget opp, hvordan du bruker domenene dine og hva kjøpere i din målgruppe søker etter.
Les mer

Derfor har vi satt sammen noen enkle pakker der vi plasserer dine annonser der vår erfaring tilsier at de vil egne seg best.

Box small

Basis pakke

Du har bilder eller film - vi kler dette i digital drakt. Vi plasserer annonsen din på de mest relevante flatene.

Box open

Pluss pakke

Vi fikser bilde eller enkel film (maks. 120 sek), og klargjør til digitale flater. Vi plasserer annonsen din på de mest relevante flatene.

Box

Super pakke

Vi fokuserer på at annonsen er kreativ og spiller på digitale trender. Vi klargjør annonsene og plasserer dem på de mest relevante flatene.

Kontakt oss - Digital

Kontakt oss skjema

Kontakt oss

Lise Berntsen
Lise Berntsen
Digital leder
+47 408 57 730