Arrangement om bærekraftig historiefortelling

Fredag 23. april 2021 går arrangementet «Bærekraftig historiefortelling» av stabelen hos Næringsforeningen i Kristiansandsregionen (NIKR). Der skal Randi Granvold og Kjell-Ove Klauset fra 07 Media Sør svare på spørsmålet: «Hva skjer når bærekraften kommer ut av leder-skapet?».

Randi Granvold Kjell Ove Klauset

Arrangementet inngår i møteserien «Kommunikasjon!», hvor Næringsforeningen i Kristiansandsregionen tar for seg ulike temaer innenfor faget kommunikasjon.

Økende krav rundt bærekraft

Det er stadig økende krav, både til offentlige private bedrifter, om å jobbe bærekraftig. Vi i 07 Media har satt oss mål om å være den ledende bedriften i vår bransje innen samfunnsansvar i Norge.

Som en følge av dette er det naturlig for oss i kommunikasjonshuset 07 å fortelle vår historie og hva vi tror er den beste måten å snakke om bærekraft i samfunnet. Nettopp det vil Randi og Kjell-Ove ta for seg på arrangementet hos Næringsforeningen.

–  Hos oss i 07 har vi satt fokus på to ting i bærekraftsarbeidet: det å hjelpe mennesker ut i jobb, og det å produsere så bærekraftig som mulig, forteller daglig leder i 07 Media Sør, Randi Granvold.

 

Les mer om bærekraftsarbeidet i 07

 

 

Gode kundecaser, tips og råd

Randi forteller videre om fredagens arrangement:

– Vi i kommunikasjonshuset 07 er opptatte av å hjelpe kundene våre med å fortelle de gode historiene uten å tydeliggjøre samfunnsansvaret – det bør ligge som en underliggende rød tråd i alt man gjør i kommunikasjonen sin. Da viser man soliditet og profesjonalitet, og det gir faktisk bedre bunnlinje også.

– Ved hjelp av gode kundecaser og tips og råd, skal vi forsøke å fortelle litt om hvilke historier vi anbefaler å fortelle kundene.

 

– Gleder meg veldig

– Dette gleder jeg meg veldig til! Jeg har et stort engasjement for bærekraftsarbeidet vi gjør, forteller Randi.

–  Og så skal det bli veldig deilig å endelig få lov til å treffe mennesker fysisk igjen, legger hun til med et smil.

 

Mer om arrangementet

Beskrivelse fra arrangementet på næringsforeningens nettsider:

«Hvordan fungerer bærekraft som tematikk i historiefortelling, og hvordan kan budskapet formidles på en engasjerende måte? Vi har alle et forhold til bærekraft, men det er ikke alltid like lett å vite hva man kan fortelle.

Hva vi sier er naturlig nok viktig, men hvor og hvordan vi sier det er kanskje enda viktigere.
Bærekraft er en tiltrekkende hygienefaktor som påvirker bunnlinjen. – Det er en god historie.

Bli med og del flere gode historier, og få tips og råd til hvordan du kan dele dem med resten av verden.»

 

Meld deg på arrangementet her