6 grunner til at bedriften din trenger egen hjemmeside

Si at du er en lokal rørlegger, frisør eller regnskapsfører. Hvordan finner kundene deg? Sannsynligheten er stor for at de finner deg nettopp på nettet.

Kvinne bruker hjemmeside for bedrift

Derfor kan en god, strukturert og informativ hjemmeside være en av de beste investeringene bedriften din gjør.

Her får du 6 gode og konkrete grunner til at bedriften din trenger en egen hjemmeside.

1. Vis hvem dere er og hva dere står for

Hjemmesiden er bedriftens ansikt utad. Her kan dere vise tidligere arbeid, tilby informasjon om produkter og tjenester og la kundene bli kjent med merkevaren deres. På den måten gir du kunden et bilde av hvem dere er og hva dere tilbyr.

 

2. Bli synlig i søkemotorene

Tenk deg at du leter etter en spesiell tjeneste, for eksempel en rørlegger eller utleie av tilhenger. Du vet ikke hvem du skal kontakte, og kjenner ingen i akkurat den bransjen. Hva gjør du? Jo, du gjør selvsagt et Google-søk. Med en egen hjemmeside sørger du for at potensielle kunder kan finne deg når de søker etter varer og tjenester du tilbyr.

 

Behov for en enkel nettside? Prøv vår online bestillingsløsning

3. Gjør det enkelt å ta kontakt

Med en nettside gjør du det enklere for kunden å finne din kontaktinfo og ta direkte kontakt med deg. Henvendelsene fra nettsiden kan potensielt være verdifulle leads!

4. Nettsiden er alltid på jobb

Nettsiden din kan gjøre noe de ansatte aldri kan klare: Den kan jobbe 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Mens du er ferdig for dagen, fortsetter nettsiden å være din ambassadør. Den kan pleie relasjoner med eksisterende kunder, hente inn nye potensielle kunder og sørger for at budskapet ditt alltid er synlig – selv om de ansatte er gått hjem for dagen.

 

5. Spar tid på kundehenvendelser

Er du lei av å svare på de samme spørsmålene om og om igjen? Da kan hjemmesiden spare deg for mye tid og energi. Ved å legge informasjonen enkelt tilgjengelig på nett, hjelper du kundene med å finne svar på det de lurer på, samtidig som du bidrar til å vise din kompetanse og overbevise kunden om å handle hos nettopp deg. Hva med å lage en FAQ med ofte stilte spørsmål?

 

6. Grunnmuren for digital markedsføring

På nettsiden har du selv 100 % kontroll, og det er hit du vil at markedsføringen skal lede kundene. Med digitale annonser og sosiale medier kan du lede mer trafikk til nettsiden din. Med andre ord er  en god nettside selve grunnmuren i alle digitale markedsaktiviteter.

 

Hvordan komme i gang med ny nettside?

Vi vet at det kan oppleves som en jungel der ute, med ulike systemer og tilbydere å velge mellom når du skal få på plass din egen nettside.

Hos 07 Media tilbyr vi to løsninger:

 

Les mer om våre tjenester innen nettside og hjemmeside

Ta en prat om nettsider?

Bilde av Lise Berntsen