07 vant nasjonalt skiltanbud

En måned før jul kom endelig gladmeldingen. Etter mange runder i ringen var det 07 som til slutt gikk seirende ut, og som nå kan krone seg med tittelen nasjonal skiltleverandør for NAV. Det måtte selvfølgelig feires med ringing i bjella og NAV-kake i kantina 🎉

Jubel og ringing i bjella pa kontoret

Hardt arbeid landet nasjonal skiltleveranse – skal levere alt du ser

Etter mange runder og mye arbeid er det klart at det smaker ekstra godt med en slik seier. De neste årene skal 07 levere skilt og folie for NAV i hele Norge. Dette innebærer alt fra universell utforming og TEK17-markeringer som skilting, gulvmerker og blindeskrift, til lysskilt og dekorfolie. Eller som salgssjef Simon Andersen sier, «vi skal levere alt du ser». Det er en omfattende jobb som innebærer både rådgivning, prosjektledelse og montering.

 

Stor og omfattende samarbeids­partner

Samarbeidet med NAV er et stort og omfattende prosjekt. De neste årene skal 07 bidra med oppussing av eksisterende lokaler og utarbeidelsen av nye. Det har allerede kommet inn fem jobber, og prosjektleder Caroline Martens forteller at det jobbes med en bestillingsportal for å gjøre prosessen enklere både for NAV som kunde, men også for oss i 07. – Det begynner å komme inn endel jobber nå, det er veldig gøy. Snart skal vi være med og idédrodle rundt et nytt NAV-lokale. Det blir spennende å se hvilke løsninger vi kommer frem til da.

 

Pluss med produksjon i eget hus

Det er alltid gøy å gå seirende ut at slike anbudskonkurranser. Spesielt gøy er det når det innebærer at man nå går fra å være en lokal leverandør, til å kunne levere nasjonalt. Dette er noe 07 har jobbet hardt for. Og ekstra stas er det å vinne fordi man er en av få som fortsatt har all produksjon i eget hus. Det er ekstra hyggelig, legger Simon til.