07 lanserer: bildekor-generator

Har du noen gang tenkt over hvor mange som ser deg og bilen din når du er ute og kjører? Nå er jo ikke dette noe vi har regnet på, men vi drister oss likevel til å si at det er mange. Veldig mange. Derfor pleier vi i 07 å si at bilfoliering er den rimeligste reklameplassen du kan velge for din bedrift. Og det bør man jo utnytte, syns vi!

Bildekorgenerator skjermbilder instruksjonsbilder

Bildekor og bilfolie – året rundt

I våre lokaler på Lund dekorerer og folierer vi biler og andre kjøretøy, hver dag – året rundt. Det har gått med litt folie, kan du si. Men det er jo bare gøy. Og det er jaggu mye kult vi har fått gjøre sammen med kundene våre.🤩 Alt fra små dekorelementer og mestermerker til halv- og helfoliering. Ingen jobb er for liten, ingen jobb er for stor. Og vi må jo innrømme at vi liker det når jobben byr på en liten utfordring også.

 

Bildekor-generatoren, for deg som liker å gjøre det selv

Her på 07 har vi et team av dyktige designere og rådgivere som står til din disposisjon, hvis du skulle trenge det. Men, er du av typen som liker å gjøre ting selv så har vi nå gleden av å presentere: Bildekor-generatoren.🎉 Og hva er så en bildekor-generator? Kort fortalt: En bildekor-generator er et program som gjør at du kan designe din egen bil! Eller i hvert fall folien du vil ha på bilen. Kult, ikke sant?

 

Og ikke komplisert i det hele tatt. Vi har allerede laget en «How-to bildekor-generator»- video som tar deg igjennom hele prosessen.😎 Du finner riktig bilmodell, velger farge, skriver inn tekst, smeller på en logo, osv. Og når du er fornøyd med mesterverket så sender du filen til oss, leverer bilen til oss, også tar vi oss av resten. Når jobben er gjort, kan du hente din splitter «nye» bil hos oss. Ganske så gøy!

 

Kontakt våre rådgivere – eller bare gjør det selv i bildekor-generatoren.😉