07 Julefabrikken

Den siste dagen i november var det premiere på 07s nye juletradisjon, nemlig 07 Julefabrikken. Rundt 50 kunder tok turen til et julepyntet lokale for litt mat og hygge før desember og julestria satte inn for fullt. Og de som trodde de skulle lage dorullnisser fikk seg nok en gledelig overraskelse.  

 

Julefabrikken_velkomskomite

Hva er Julefabrikken? 

Julefabrikken er en kveld hvor vi viser frem bredden av alt som skjuler seg på 07-huset. Rett og slett en kundekveld med mat og mingling, og ikke minst en mulighet for kundene til å kunne krysse av noen julegaver på lista. – Vi mener at det er et stort potensial blant flere kunder, men de fleste er rett og slett ikke klar over alt vi kan levere, sier daglig leder Randi Granvold.  

07 Julefabrikken glade kunder 

Kø til langt på kveld  

Alle som tok turen innom Julefabrikken, fikk i løpet av kvelden tildelt tid hos en av 07s grafikere. Fem designere satt klare til å skape litt julemagi, og i løpet av noen timer ble det produsert alt fra øl-brikker til julekort, familiebilder til stueveggen og store aluminiumsskilt. Selv om designerne kunne stemple ut ved syvtiden, var det fortsatt full rulle og kø i produksjonen til langt på kveld. Da var det godt det var rikelig med mat og drikke i etasjen over. 

07 Julefabrikken_Grafiker-i-arbeid

 

Magisk stemning i 07s produksjonslokaler

Selv om de fleste nok var aller mest spent på å se sine egne produkter, ble folkemengden foran plotteren stadig større. Både smil og latter satt løst blant kunder og ansatte. Var det et sted det ble skapt magi denne kvelden, så var det nettopp på flat bed-en. Man kunne se fascinasjonen og spenningen blant de som ventet. For visst er det hypnotiserende å se maskinen jobbe, samtidig som de fineste motiver åpenbarer seg.  

07 Julefabrikken_Flat bed i aksjon

 

Fikk du ikke fikk tatt turen i år? Fortvil ikke, 07 Julefabrikken er kommet for å bli! I 2022 skal vi si «same procedyre as last year, bare enda bedre»!